vad hände?

Jag bara känner för att gråta, man borde inte få lämnas såhär omedveten. Hade saker varit annorlunda om jag i något tillfälle hade agerat annorlunda?
Jag har svårt att ta in en såhär snabb förändring, jag vet inte hur jag ska agera, ska jag ignorera det eller ska jag kämpa för att behålla det som varit? Inbillar jag mig? Du betyder så oerhört mycket för mig, mer än jag någonsin kunnat tro!♥

Här kommer bilderna jag lovat!


Nattmacka

I går kväll gick jag och la mig vid 8 tiden efter att ha kört fyrhjulig och haft kul med mina vänner..:) Jag vaknade 5 timmar senare (vid 1 tiden) och kunde inte somna om.."/ Vid 3 tiden gick jag ner på bottenvåningen och åt mikro-macka och varm oboy med grädde:) Efter att ha ätit en macka av dom två som jag hade var jag helt säker på att jag hade feber, orkade inte stå sitta eller ligga, men försökte leta fram en termometer men hittade ingen mer än den som satt på väggen och sa att det var -11 ute och 23 grader inne..(: aja efter ett tag gick jag upp igen och svettades som en ko, och det gjorde jag ända till lite efter 5 då jag somnade igen.
Mamma väckte mig nu i morse vid 12 tiden och nu ska jag ut och köra fyrhjulig igen(:

När jag vaknade nu i morse så gick jag in på facebook och såg att jag hade fått ett sånthär mail av en gammal lärare jag hade på lågstadiet......:
Hej på dig. NU har jag kommit med här igen.
Hur är läget? Minns dig väl, men tiden har gått..
och man förändras, ja, du vet...

Är det någon som reagerar som jag(och min mamma)???


Kommer in om ett tag och laddar upp bilder från bowlingen som jag lovat att göra:)

2010 i bild


julen hos paananen

Såg att mamma hade skrivit att det fanns mer bilder här... så måste väll lägga ut lite bilder på våran jul:)



bowlingen..

..här om dan va fett kul!
kommer bilder senare;)

i miss you krista & jaclyn!


utgenomfönstret


Min lilla plutt tyra!

Min lilla tyra är ju bara för gullig!!!♥ hon har varit och hälsat på nu under kvällenÜ

en underbar vän


Här har vi min underbara kusin och vän, jag säger då det att ibland är det bra att ha kompisar av samma kön man ibland behövs det killar oxå, för att förstå andra killar...Igår kände jag att jag behöve hjälp med en jobbig sak och gå var lelle (jeremias) min räddning! Han har hjälpt mig många gånger i olika situvationer, fast vissa bara verkar som småsaker så är jag väldigt tacksam!♥
Jag är glad över att ha en vänn som denhär grabben! alltid är det juh inte lätt;P men för det mästa går det utmärkt :)


skolan idag

Varade inte allt för länge för min del, va till skolan och redovisade en uppgift å sen åkte jag på ett studiebesök i djurmå på montessoriförskolan:) För ska redovisa om det på torsdag:) Här kommer lite bilder från när jag väntade på bussen, va i datasalen med några av mina klasskompisar...:

dagens julfest:)


blää blää-blä blöja

Jadu vad ska man säga känns helt mysko allt ihop... mun luokkakaverit on aivan sairaita, joskus ne on tosi kivoja ja joskus tekee vaa mielli.... man kan inte tro att ett år gör så stor skillnad, mellan mig och emma känner jag ingenting men näiten luokkakavereiten kans on erilaista...

bläää för skolan just nu..


jag ställer krav..

..på dalatrafik, igår när jag skulle åka hem från skolan så åkte bussen för tidigt, så jag hann inte med den för vietävä, redan då blev jag irriterad, nästa buss gick vid halv 5 så tog den till djurås, och jag brukar alltid säga åt gubben som kör att annropa 81 mot djura att vänta och varje dag är det samma visa, han säger att vi är i tid och att den bussen måste vänta på våran buss. Igår när jag typ för första gången inte sa till så när vi kommer till djurås ser jag 81 åka iväg, då blev jag arg! jag ringde 0771-959595 (Dalatrafik)  (då hade 81:an redan åkt förbi mitt hus 4 km därifrån) och jag krävde att dom skulle vända tillbaka för att hämta ig för det var sista bussen hem, och en kvart senare hadfe dom plockat upp mig:) OJJJ vad buss chauffören skämdes!!!:D


Räkna ihop dina poäng och se vilken träningspersonlighet du är!


1) Vad är målet med din träning?

1. Vill ha roligt 1

2. Vill gå ner i vikt 3

3. Vill må bra 2

4. Vill bygga muskler 4

5. Vill bli en Champ 6

 

2) Vad är främsta hindret för din träning?

1. Jag är för tung 2

2. Jag har svårt att motivera mig 5

3. Jag har svårt att ta mig tid 1

4. Jag vet inte hur jag ska göra 3

5. Jag har ingen att träna med 4

 

3) Hur ofta tränar du?

1. Aldrig, är född i form 1

2. Tränar 2-3 gånger i månaden, hoppas på Beach 2011 2

3. Tränar 2-3 gånger i veckan, tyvärr inte alla veckor 3

4. "Tränar" 5 gånger i veckan, pratar mig varm på gymmet... 4

5. Champ, bor i träningskläderna 6

 

4) Hur bra är din kondition?

1. Jag kan gå till kylskåpet utan att bli andfådd 1

2. Jag går till och från bussen 3

3. Jag joggar i min egen takt 4

4. Jag ”fixar nog milen” 5

5. Jag tränar för marathon 6

 

5) Hur många armhävningar klarar du av i ett sträck?

1. Inga, har nog aldrig prövat 1

2. Klarar av några armhävningar på knä 2

3. 15 eller fler 4

4. 50 eller fler 6

5. 100 eller fler 12

 

6) Är du nöjd med hur din kropp ser ut?

1. Undviker speglar och vågar 1

2. Gillar byxor med stretch 2

3. Ibland, det går lite upp och ner 3

4. Oftast, jagar magrutorna 5

5. Självklart, är ju en Champ! 8

 

7) Hur mycket rör du på dig i din vardag?

1. Önskar att soffan hade hjul 1

2. Soffan-bilen-kontoret-soffan 2

3. Går till och från jobbet 3

4. Utför tungt arbete 5

5. Rör på mig så ofta jag kan 6

 

8) När vill du nystarta din träning?

1. Behöver ingen nystart tränar redan 10

2. Spelar ingen roll 4

3. Helst en måndag 3

4. 6 veckor innan badsäsongen 2

5. Tar ett nytt nyårslöfte 1

 

9) Vad gör när du hoppar över ett träningspass?

1. Tar passet nästa dag 10

2. Kör ett extra pass senare i veckan 5

3. Siktar på nästa inbokade pass 4

4. Skäms och väntar på ny inspiration 3

5. Formen helt förstörd och börjar om vid nyår 1



0-15 poäng: Soffpotatis/Förnekaren

Du tränar inte alls och befinner dig i en förnekelse fas. Du har inget intresse av att träna och förstår inte vikten av ett hälsosamt liv.

Förmodligen har du inte haft så mycket positiva upplevelser av din träning och bär på några kilos övervikt.

16-30 poäng: Måndagstypen

Du är Tv-shop-typen som beställer hem mycket saker men använder dem aldrig. Du har insett att en förändring av din livsstil är nödvändig men skjuter ständigt upp den. Ibland bestämmer du dig och kommer iväg och tränar ett pass då och då.

Du har svårt att se helheten och bibehålla de positiva fördelarna med att träna.

31-45 poäng: Allt eller inget människan

Du vill leva aktivt men lyckas inte riktigt. Du har tagit ett beslut om förändring och vet vart du vill men har inte hittat rätt väg dit. Du har lätt för att träna i perioder men också lätt för att glömma bort varför du tränar.

Du saknar konkreta mål med din träning vilket gör att din motivation tryter.

46-55 poäng: Vardagstränaren

Du vet vikten av en aktiv livsstil och poängen med att sätta upp egna mål. Du försöker att träna regelbundet men det händer att du tappar fokus. När träningen tar emot ser du det ofta som ett misslyckande och ger upp.

När du inte är på topp och ser resultat så maskar du dig hellre igenom passen än att kämpa på.

56-70 poäng: Champ

Du är topptränad! Du är bra på att planera in din träning och du ser till att få den gjord. Du har stor kunskap om träning och vet vikten av variation, tränar helst varje dag och saknar träningen när du vilar. Du kan din kropp och vet varför du tränar.

Du behöver ibland se upp så att du inte övertränar.


 


plugga pluggar pluggat

Tidigare idag skrev jag detta men postade det aldrig...:

Nu tycker jag det får vara nog med allt detta pluggande, sitter i skolan och håller på med ett arbete om montessori skolan, och nästa torsdag blir det EN HALVTIMME redovisnig för klassen! Finns det så mycket att säga om någon skola/förskola? Jag tänker göra ett studiebesök på en montessori skola nästa måndag, där jag även tar bilder för att använda i min redovisnig och så ska jag även ha med en filmsnutt på redovisningen... 

Ja plugg finns det så att det räcker, inte många dagar kvar innan jullovet men 3 redovisningar ska hållas, 3 inlämningsuppgifter ska in och 3 prov ska skrivas..... + 2 gagnefblads turer= 660 blad ska delas ut! Men men nu ska jag i alla fall gå och äta kvällsmål med min mor, far, syster, systers-man och guddotter/syster-dotter..


IGÅR

Här har vi en liten söt krabat som jag och emmah fredriksson mötte på tåget och lekte med:D

Och här kommer lite bilder från igår när vi lekte lite på isen:D


ryggskott

Jag spelade "hockey" igår och nu har jag ryggskott, jag trodde jag hade sträkt mig men värre var det! Ni kan få bilder senare när jag kommer hem från skolan, just nu sitter jag på arbetsmiljö och säkerhets lektionen, och snart ska jag redovisa min blommsetrhandel:)


god morgon dalarna eller världen:)


Så här kan man oxå se ut på morgonen, håret spretande åt alla håll men vad gör det när man bara ska till skolan! På BF är inget ett måste... och för att vara ärlig så är det allt mer sällan som jag bryr mig om mitt hår, slänger upp det i en knut eller hästsvans och så får det vara resten av dagen:D Man har tur om man ens ser mig ta en titt i spegel på mogonen:) Har inte tid lust eller ork att försöka ändra på något som inte går att ändra!:D Vad jag förståt kan vissa stå timmtal framför spegen och glo på sig själv, dom är så fula, deras hår är konstigt bla bla bla... men ser ut som man gör, acceptera dig själv eller så tycker jag synd om dig om du är en av dom som ängnar timmar framför spegeln...

Men men nu ska jag berätta om hur glad jag kände mig igår, jag satt framför dator och pratade med vänner och tänkte inte på skolan och gagnefbladet (som nu istället måste delas ut idag) jag bara sket i allt och var social -med mina vänner från långt bort- för en gångs skull:D Det kändes bra att komma ifrån ett tag, inte för som att det är något speciellt, jag är glad annars oxå:D

Just nu sitter jag i skolan och inte väntar på att lektionen ska börja:) har 3 korta lektioner idag och slutar redan 12.40, SKÖNT! sen måste gagnefbladet delas ut och sen ska jag på RL, och antar att ska hem till emma efter det för det kommer endå inte hända något annat:D Men nu ska jag ta och dra iväg, hörs senare gott folk♥


RSS 2.0