kanin på g...

Ja nu låter det som att syrran min ska få 2 kaniner, å här har vi dom på bild;) endå men hon ska tydligen få nå dvärg kaniner...

APU på dagis

jadu jadu, inte mkt bloggande på sistonde här inte:D har varit och är trött som en apa! Sitter på rast nu, och ungerna som jag jobbar med är så söta så, men man blir trött.. bara torsdag nu och längtar till helgen, inte kommer de va något speciellt som händer men bara att få sova ut ska bli skönt för det har jag inte gjort på eviheternas evighet! Antar att jag kommar sova allfall en natt i helgen hos emma:D och så kommer vi nog göra en hel del för jämsän opistolaiset är hemma på lov:) Och jag träffade ottis igår för första gånge på ett halvår!!!:D De va nice:) Nu måste jag nog dra å kolla lite på tiderna när jag jobbar inom, vill sluta så tidigt som möjligt så ska även börja tidit vilket betyder att jag går och lägger mig i tid ikväll...
men men nu måste jag tillbaka till jobbet! ha det gött alla

jobbigt jobb

Just nu sitter jag på djurås förskola eller "dagis" som vissa säger:) har lunch rast, och jag ska tala om för er att dethär jobbet är inte så lätt som många tror. Igår när jag kom hem vid ca 3 tiden så la jag mig på soffan och läste kalle anka tills mamma och adele kom hem (de va runt 4 tiden). När dom kommit hem gick jag upp på övervångingen och la mig, sov i ca 1,5 h sen åt vi middag och efter det så gick jag och la mig för natt sömnen! då var klcokan 19.30, och på råga till allt försov jag mig idag! Eller missade bussen så pappa fick lov att sjusa mig... Nu ska jag tillbaks och leka och sköta banen i 2,5h till, sen ska jag nog träffa emma:) Men god natt gott folk.

PS. http://nevnarien.se/ -fett grymma bilder på denhär bloggen

onsdag

Förra natten ringde nån mig vid tio över 4 och jag slängde mobilen i golvet:) och batteriet åkte såklart ur sååå, ingen väckarklocka =  missade bussen, kom trots allt bara 10 minuter försent, fast jag åkte hemifrån 1,5 h senare:D Tack vem de nu var som gav mig lite sov morgon:) Men i övrigt har ingenting särskilt hänt idag, RL nu på kvällen.. Skolan va helt normal... Helt ok dag:) Lärarna e nice för vi kommer inte ha dom på ca en månad för ska ut på APU:) Har bara chillat i skolan:)
Nu väntar jag på att om min älskling möjligen skulle logga in:)

helgen

Denhär helgen har jag inte gjort någonting känns det som men tänk er kära människor,det har jag visst de! I fredags kom emma hem till mig och sen efter ett par timmar åkte vi till insjön:D Hem till andrè... efter det drog jag och emma hem till henne och jag sov där:) vi planerade att åka till stan på morgonen, som vi alltid typ planerar att vi ska men aldrig gör, men vi vaknade faktiskt redan vid 10 tiden av att en fågel var inne i rummet!!!:DDD jag väckte emma och sa du har en fågel i rummet och hon bara sa blää, va vidrigt, ta ut den rosanna, och så drog hon täcket över huvudet och jag fick sköta jobbet, jag lyckades öppna de låsta fönstret halvägs, och fågeln flög rakt in i fönstret och ramlade sen ner;D bra jobbat:) Men den överlevde!
Och jag och emma åkte till stan (för en gång skull) redan vid 12 tiden:) shoppade bara lite undekläder och onödigt, men kul hade vi, fick en massa kompisar;) hahahah! på bussen hem och på ViLLY:S..:) och på kvällen åkte vi till mockfjärd å kollade på när killarna spelade innebandy och sen va det NG hemma hos saana:D
På söndagen vaknade jag vid ca halv 12 tiden och mamma och pappa åkte precis då till stugan... Så jag storstädade mitt rum och min gaderob och städade även en toallet:) bra jobbat lilla jag, i vilket fall som hälst satt jag vid datorn ett tag efter det och sen kom pappa hem o0ch vi åkte på mötet:) Efter första predikan åkte pappa hem och emma och ida övertalade mig att stanna, och dom sa att vi skulle hitta på något! Efter mötet slut så säger ida att hon ska hem, och då rök det ur öronen på mig så jag lät henne inte åka:) istället tog vi oss till konsum och där ringde lelle å fråga vad vi skulle hitta på å vi visste inte så vi kom hit hem till mig, och så kno ölli också:)


på tiden igen!

Sitter här i datasalen på min lunchrast, skippade maten för började 10.10 och hade en lektion och nu lunch och snart börjar nästa lektion igen och sen slutar jag..:) ska ta och ringa emma och mamma snart så jag får veta om mamma och pappa ska sova i stugan och då emma sova hemma hos mig:) Och kärä flickor, nu känner jag för att ha "tjejkväll" snart igen, tänk er bra umgänge, gott att äta och skratt och kul helt enkelt! Ne de e faktiskt nått jag tycker att vi tjejer ska göra nu i helgen:) Och så tycker jag vi ska ta och göra en stugresa snart igen!!
en nice kväll med brudarna för typ ett år sen!

och en chill hungrig stugresa:)


KALLT!

Nä nu saknar jag sommaren! Det ska inte behöva vara såhär kallt och mörkt ute redan vid 5 tiden...fatta kunna ha nå shorts eller nått sånt på sig! Jag saknar värmen, att kunna cykla till bussen på morgonen och slippa tänka på morgonen vilka kläder man kan och inte kan ha på sig bara för att man ska cykla och frysa ihjäl! På mornarna är det ca 3-5 minusgrader och fram mot dagen när man ska cykla hem från skolan (bussen från djurås) så ä det så varmt att man inte kan ha vinterjakan på sig och då är det fortfarand endå bara ca +10 grader!
Men nu kära vänner ska jag traska ut i kylan för att ta mig bort till allè-skolan!  


RSS 2.0